Jeg er flasket op med håndarbejde. Det var den tids dannelse for kvinder. Mens min mor gav mig lidt garn og et par strikkepinde og satte mig i gang med ret og vrang, kunne hun ordne sine øvrige gøremål. Jeg strikkede min første trøje i 1. klasse, og håndarbejde har været en hobby lige siden. I mit voksne liv ved siden af mit daglige arbejde som pædagog - for håndarbejde kunne man ikke leve af. 

Hobbyen fyldte lidt mere i de år, hvor jeg selv havde får. Jeg har kartet, spundet, farvet, tvundet og vævet. Med ulden i hænderne lærte mine fingre uldens kvaliteter og egenskaber at kende. Jeg foretrækker merinould med dens lange tynde, bløde og elastiske fibre. 

Da jeg fik muligheden for at blive strikdesigner på Håndarbejdets Fremmes Seminarium, tog jeg chancen. Mine fingres praktiske sans for ulden fik ord på og blev sat ind i en større forståelse af samspil mellem materialer, farver og design. Mine design er unikke og indeholder altid en eller flere små nye detaljer. De designes i asymmetriske mønstre, der kombineret med anvendelsen af kontrastfarver giver en dybde og effekt, som spiller sammen i et harmonisk udtryk. Jeg har udstillet mine unikke strikdesign sammen med Netmaskerne, i JeppeArt i Roskilde, med Kronværkerne på Kronborg og nu i egen butik.


Velkommen i min verden
Karen Bruhn

Copyright (c) 2012 Karen Bruhn All rights reserved.

Forside       Profil        Galleri        Kontakt